1. redovna sjednica UV CERP-a

Slika /sjednice/2023/upravno vijeće.jpg
Dana, 8. srpnja 2024. godine održana je 1. redovna sjednica Upravnog vijeća Centra za restrukturiranje i prodaju pod predsjedanjem potpredsjednika Vlade RH i ministra financija dr. sc. Marka Primorca .

Donesene su izmjene i dopune Poslovnika o radu Upravnog vijeća CERP-a.

Usvojeno je Izvješće o provedenom javnom nadmetanju tijekom kojega su prodane dionice društva INSTITUT ZA SIGURNOST ZAGREB d.d., Zagreb.
Odlučeno je i o prihvaćanju Odluke o prodaji 4.012 dionica prihvatom ponude FLEXWAY ADRIATIC d.o.o., Zagreb, u postupku preuzimanja društva ZVEČEVO d.d., Požega.
Dana je suglasnost na uvrštenje dionica iz portfelja Republike Hrvatske na Listu dionica koje će se prenositi ovlaštenicima naknade za oduzetu imovinu i dionica koje će se bez naplate ustupati hrvatskim ratnim vojnim invalidima Domovinskog rata i članovima obitelji smrtno stradalog odnosno nestalog hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata.

Glede kadrovskih pitanja, izabran je novi član Nadzornog odbora društva  NACIONALNA VELETRŽNICA d.d. u likvidaciji, Zagreb te novi član Uprave društva ZRAKOPLOVNO-TEHNIČKI CENTAR d.d., Velika Gorica.

Usvojen je i Zaključak o izvršenju Financijskog plana Centra za restrukturiranje i prodaju u prvom polugodištu 2024. godine.

Sve odluke možete pronaći pod linkom: 1. sjednica UV-a CERP-a od 8. srpnja 2024.
 


Pisane vijesti